Hotel De Kastanjehof een complete renovatie van 10 kamers.

Dit prachtige hotel in Lage Vuursche wordt grondig verbouwd naar kamers van de toekomst.

Bekijk project

Cannibale Royale West Blaak Rotterdam is open!

De nieuwe hotspot is bijzondere kruising tussen Franse brasserie en mysterieuze bar.

Bekijk project

Graansilo Groningen

Het restaurant wordt op dit moment nog volop verbouwd. Maar de contouren worden met een beetje fantasie zichtbaar.

Bekijk project

Cannibale Royale

De Cannibale Royale formule is er in geslaagd om een Franse brasserie te combineren met een stoere mancave, oftewel heerlijk eten in een stoere atmosfeer!

Bekijk project

De nieuwste Vapiano vestiging in Nederland is open!

Eerder plaatsten we al foto's van de bouw en nu laten we met trots het eind resultaat zien.

Bekijk project

HEMA KEUKEN CONCEPT

Echt HEMA!

Bekijk project

Duke of Tokyo

Duke of Tokyo is een karaokebar en cocktailbar met een Japanse uitstraling. Je kan er de longen uit je lijf zingen in privé karaokekamers maar ook heerlijk genieten van de lekkerste drankjes, kortom een fantastische avond uit.

Bekijk project

Sissy Boy Den Bosch

Wat een prachtig pand in de Bossche binnenstad!

Bekijk project

Vapiano (landelijk) - Addicted to Pasta

Heeft u Vapiano wel eens geprobeerd? Vapiano is een ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en een drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie. Vapiano staat voor het levensgenieten en het spontane authentieke gemeenschapsgevoel.

Bekijk project

Pesca (Amsterdam) - Theater of Fish

Pesca -Theatre of Fish is uitgegroeid tot een geliefd en succesvol visrestaurant. Een restaurant dat is gerealiseerd onder de bezielende leiding van DDPM. In 2016 wonnen zij de Entree Award voor Best Hospitality Concept (in combinatie met het interieur) en sindsdien aten al meer dan honderdduizend gasten in het vistheater aan de Rozengracht in Amsterdam.

Bekijk project

More-Itz - Dé Locatie aan het Biesbosch‎

Aan het water van de Biesbosch loungen, zonnen en genieten van de natuur. In het prachtige More-itz is dit allemaal mogelijk. Kom je snel een drankje doen?

Bekijk project

Noble Den Bosch - Een begrip in Den Bosch

Een begrip in Den Bosch. Bij restaurant Noble staat immers maar één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!

Bekijk project

SLA (landelijk) - Organic Salad Bar

SLA is een biologische saladebar waar je gegarandeerd vol energie de deur uit wandelt. Kleur op je bord staat gelijk aan een hoge voedingswaarde. Bij SLA zie je variatie en overvloed terug in hun seizoensgebonden salades, sappen en soepen. Eén voor één groen, gezond en lekker. Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten. We just eat.

Bekijk project

NEMO Science Museum (Amsterdam) - Maak je wereld groter met NEMO

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaren bezoekers hoe bijzonder alledaagse dingen zijn.

Bekijk project

Wah Nam Hong (landelijk) - Alles voor de Aziatische keuken

Wah Nam Hong supermarkten heeft alles in huis voor de Aziatische keuken. Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds 1974!

Bekijk project

Spar GO Fresh

EG Group & Spar opende afgelopen week het vernieuwde en verbeterde foodconcept GO Fresh Bakery, in combinatie met een Spar shop op Esso locatie Kriekampen langs de A58.

Bekijk project

Bakker Bart (landelijk) - Iedere dag vers

Bakker Bart is een franchiseketen waarnaast versgebakken broodjes ook dranken, belegde broodjes en vlaaien worden geserveerd. De eerste Bakker Bart-winkel werd in 1977 geopend in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg. Bakker Bart heeft circa 170 winkels op toplocaties door geheel Nederland en is inmiddels marktleider. 

Bekijk project

Spar City en Tosti Club

Spar City geopend, Koningstraat 32 in Arnhem

Bekijk project