More-Itz - Dé Locatie aan het Biesbosch‎

Aan het water van de Biesbosch loungen, zonnen en genieten van de natuur. In het prachtige More-itz is dit allemaal mogelijk. Kom je snel een drankje doen?

Op een schitterende locatie in het pittoreske Drimmelen aan de rand van de Biesbosch is in 2017 het befaamde More-itz geopend. Dit restaurant, in volledige Zwitserse stijl ontworpen, biedt ook ruimte voor vergaderen, feesten en trouwen op een unieke manier. Het pand is aan drie zijden omringd door water en is ook per boot bereikbaar. Deze unieke locatie op een landtong biedt een spectaculair 360 graden zicht over de omgeving. Terrassen op diverse niveaus en een heus privé strand maken een bezoek onvergetelijk.

Na de sloop van het oude restaurant is hier in een krap jaar een volledig nieuw pand opgetrokken. DDPM heeft hierbij zorg gedragen voor alle facetten. Zowel de sloop, de ruwbouwwerkzaamheden als de afbouw zijn begeleid waarbij zorg is gedragen voor de benodigde vergunningen, het tekenwerk en de daadwerkelijk bouwbegeleiding incl. nazorg.