Teammanager DDCM / Hoofd Bedrijfsbureau Bouw

Teammanager DDCM / Hoofd Bedrijfsbureau Bouw

 Als Teammanager DDCM / Hoofd Bedrijfsbureau Bouw lever jij een actieve en belangrijke bijdrage aan het succesvol ontwikkelen, voorbereiden en realiseren van projecten en de algemene ontwikkeling van DDCM. Je bent het contact tussen uitvoerende medewerkers en het Management Team, maar ook het hoofdaanspreekpunt voor de opdrachtgevers en verantwoordelijk voor de acquisitie. Jij zorgt ervoor dat de afdeling goed functioneert.

 Hoe ziet jouw werk eruit?

De Teammanager is hoofdverantwoordelijk voor DDCM. Hij of zij coördineert en draagt zorg voor de realisatie van de werkzaamheden binnen de eigen afdeling als afgeleide van het organisatiebeleid. Van het begin tot eind is de Teammanager verantwoordelijk voor een goede en gedegen uitvoering van de (bouwkundige) projecten die tot de verantwoordelijke accounts behoren.

Je vormt de interne schakel tussen het team en de overige disciplines binnen de organisatie zoals de (financiële) administratie, HR en het Management Team. Je werkt vanuit ons kantoor in Delft, bezoekt de projecten en houd je dagelijks naast het uitvoeren van eigen projecten bezig met administratieve en financiële werkzaamheden gerelateerd aan de lopende projecten binnen het team en persoonlijke ontwikkeling van de teamleden.

 Binnen deze functie leer je de organisatie en werkwijze in detail kennen en ontwikkel je de basiskennis van het management.

 Wie ben jij?

Je bent organisatorisch sterk, weet het overzicht te bewaren, herkent risico’s in projecten en draagt de verantwoordelijkheid van de gehele organisatie op zowel persoonlijk, financieel als organisatorisch vlak. Je staat open voor de ontwikkel- en toekomstplannen vanuit het Management Team en weet hier draagvlak voor te creëren. Daarnaast ben je bij machte om planning, budgetten, ramingen en calculaties op te stellen, te beheren en te bewaken. Je bent het aanspreekpunt voor je directe collega’s, maar ook het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Enthousiasme en klantgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven.

Daarnaast willen we graag dat je minimaal beschikt over:

 • Afgeronde opleiding richting Bouwkunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal vijf jaar ervaring als senior projectmanager of twee jaar als Hoofd Bedrijfsbureau Bouw;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (woord en geschrift);
 • Klantgericht en stelt het belang van de klant centraal, je verliest echter de kwaliteit en rendement van het project niet uit het oog;
 • Organisatorisch sterk.

 Wat bieden wij jou?

Kom jij het DDCM-team versterken? Dan kom je te werken in een enthousiast en vooruitstrevend team dat iedere dag samen de schouders eronder zet om voor onze opdrachtgevers mooie resultaten neer te zetten. Kortom, wij bieden jou, naast een leuke en afwisselende functie in een plezierige werkomgeving het volgende:

 Contract (bepaalde tijd, fulltime, 40 uur);

 • Goed salaris conform UTA CAQ Bouw & Infra aangevuld met jouw ervaring en kennisniveau;
 • De vrijheid om samen met de organisatie te bouwen aan de toekomst;
 • Werken in een informele sfeer, waar successen gevierd worden en je collega’s voor je klaar staan;
 • Goede werk/privé balans;
 • Auto, laptop, iPad en iPhone;
 • Secundaire voorwaarden: vakantiedagen, pensioen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Actieve personeelsvereniging /uitjes.

Over DDCM

DDCM is specialist in het begeleiden van (ver)bouwprocessen voor retail- en winkelorganisaties, horeca, kantoren en vastgoed. Wij zijn een ambitieuze organisatie met een leuk team van medewerkers, onze toppers. Wat ons bindt, is enthousiasme in combinatie met de kennis om projecten tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDCM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En dat willen we niet anders.

Interesse?

Ben jij ervan overtuigd dat jij dé collega bent naar wie wij op zoek zijn? Stuur dan je motivatie en cv aan HR op hr@ddpm.nl. Zien wij de match ook, dan nodigen we je graag uit om persoonlijk kennis te komen maken, maar een reactie krijg je altijd!

Sollicitatieprocedure

Binnen onze organisatie nemen we graag de tijd om elkaar goed te leren kennen en een gedegen besluit te nemen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste gesprek met je direct leidinggevende en een collega. Bij een positieve uitkomst aan beide kanten volgt een tweede gesprek met je direct leidinggevende en een lid van het MT. Daarna gaan we over op het bespreken van de arbeidsvoorwaarden, ondertekening van de arbeidsovereenkomst en gaan we direct aan de slag.

 Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld