Ambitie & dynamiek, we kunnen niet zonder

DDPM is een ambitieus bedrijf! Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om ook uw project tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDPM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En toch willen we niet anders.

Als opdrachtgever heeft u recht op een bouwpartner die het onderste uit de kan haalt. Dat is wat DDPM u dan ook graag laat zien. We leveren maatwerk, dat is toegesneden op welke vraag dan ook. Op die manier realiseren we projecten precies zoals onze opdrachtgevers die in gedachten hebben.

Ontzorgen tijdens elke bouwfase

DDPM ontzorgt retail- en winkelorganisaties, horeca, kantoren en vastgoed op het gebied van bouw, projectmanagement en ontwerp. We zijn betrokken, en fungeren tijdens alle bouwfases als het enige aanspreekpunt waarmee u te maken heeft. Dat doen we vanaf de allereerste schets tot en met de uiteindelijke oplevering, maar ook zeker daarna. Voor u werkt dat uiteraard wel zo prettig.

Of het nu gaat om een project van A tot Z, of om één of meerdere bouwfases: DDPM is de partij waarop u kunt bouwen. Voor de uitvoering van diensten hebben we dan ook alles in huis. We stellen kwaliteit voortdurend voorop en houden budget en planning scherp in de gaten. Op die manier werken we aan de langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Niet zozeer om die te onderhouden, maar bovenal om die te versterken.

Unieke projecten vragen om specifieke diensten

Als projectmanagementbureau is DDPM thuis in het begeleiden van bouwprocessen voor retail- en grootwinkelorganisaties, horeca, kantoren en vastgoed. Werkvelden welke vragen om flexibiliteit en inlevingsvermogen. We beseffen dat elke opdracht uniek is, met geheel eigen behoeften en volledig specifieke wensen.

DDPM staat u bij tijdens het gehele (ver)bouwtraject, of voor één of meerdere bouwfases. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Schakelt u ons in als uw partner voor projectmanagement, dan ondersteunen wij u graag met diensten voor zowel de projectvoorbereiding en ontwerpfase als projectuitvoering.

Benieuwd naar wat DDPM voor u kan betekenen? Op zoek naar een bouwpartner die u al het werk uit handen neemt? Neem contact met ons op!