Bakker Bart (landelijk) - Iedere dag vers

Bakker Bart is een franchiseketen waarnaast versgebakken broodjes ook dranken, belegde broodjes en vlaaien worden geserveerd. De eerste Bakker Bart-winkel werd in 1977 geopend in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg. Bakker Bart heeft circa 170 winkels op toplocaties door geheel Nederland en is inmiddels marktleider. 

DDPM staat voor Bakker Bart klaar om alle leverende en uitvoerende partijen aan te sturen. We leveren professioneel advies over de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden voor Bakker Bart.

Voor nieuwe locaties van Bakker Bart brengt DDPM de staat van het vastgoed in kaart. Hierbij controleren wij de huidige installaties, verrichten archiefonderzoek naar de bouwkundige staat, verzamelen NAW gegevens en stellen een locatiespecifiek programma van eisen op. Daarnaast  verzorgen wij de begeleiding bij omgevingsvergunningaanvragen en de werkvoorbereiding. Wij onderhouden het contact met de locale overheden, sturen aan op het gewenste resultaat en behartigen de belangen van de opdrachtgever binnen de gestelde termijn. Door een grondige aanpak en uitvoerig contact met alle bouwpartners zorgen wij ervoor dat de planning altijd behaald wordt.