Wah Nam Hong (landelijk) - Alles voor de Aziatische keuken

Wah Nam Hong supermarkten heeft alles in huis voor de Aziatische keuken. Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds 1974!

In het nieuwe concept van Wah Nam Hong is het naast winkelen, ook mogelijk om hier heerlijk te zitten en te genieten van een hapje en een drankje en een kijkje te nemen in de keuken van Azië. Daarnaast geeft Wah Nam Hong de mogelijkheid om thuis te genieten van de maaltijden; deze worden vers bereid, direct verpakt en klaar gelegd om mee naar huis genomen te worden. Naast het aanschaffen van al uw Aziatische producten of een heerlijke versnapering, kan er ook even ontspannen worden in de nieuwe ‘Tea Boutique” waar de mogelijkheid is om verse thee te proeven.

Vanaf 2013 is DDPM betrokken bij de begeleiding bij vergunningsaanvragen, werkvoorbereiding en bouw van Wah Nam Hong supermarkten. Eind augustus 2018 heeft de 5e vestiging haar deuren mogen openen, in een centraal geregelde opening van het “fresh” gedeelte van het aankomende grootste overdekte winkelcentrum van de BeNeLux: The Mall of the Netherlands welke is gevestigd in Leidschendam.