Vapiano (landelijk) - Addicted to Pasta

Heeft u Vapiano wel eens geprobeerd? Vapiano is een ideale plek voor een snelle lunch, een hapje en een drankje in de middag of een heerlijk diner met vrienden of familie. Vapiano staat voor het levensgenieten en het spontane authentieke gemeenschapsgevoel.

Al in een vroeg stadium betrekt Vapiano DDPM voor nieuwe locaties. Wij controleren mogelijke locaties op geschiktheid en stellen hier een specifiek programma van eisen voor op. We verzorgen voor Vapiano het tekenwerk, omgevingsvergunningaanvragen en de werkvoorbereiding. Vaak zijn dit complexe vraagstukken waar een integrale aanpak van reclamevoering, bouwvergunning, kapvergunning, parkeernormen en meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit en/of -Brandveiliggebruik gecombineerd worden. Wij onderhouden het contact met de locale overheden, sturen aan op het gewenste resultaat en behartigen de belangen van de opdrachtgever binnen de gestelde termijn.

Maar ook na de verleende omgevingsvergunning staat DDPM voor Vapiano klaar om alle leverende en uitvoerende partijen aan te sturen. Door alle onderdelen te stroomlijnen zorgen wij er voor dat de bouwpartners zich kunnen concentreren op de visie van Vapiano.