Een greep uit onze projecten

DDPM staat u bij tijdens het gehele (ver)bouwtraject, of voor één of meerdere bouwfases. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Schakelt u ons in als uw partner voor projectmanagement, dan ondersteunen wij u graag met diensten voor zowel de projectvoorbereiding en ontwerpfase als projectuitvoering.

Als opdrachtgever heeft u recht op een bouwpartner die het onderste uit de kan haalt. Dat is wat DDPM u dan ook graag laat zien. We leveren maatwerk, dat is toegesneden op welke vraag dan ook. Op die manier realiseren we projecten precies zoals onze opdrachtgevers die in gedachten hebben.

Meijers Mode (Nunspeet)

Meijers mode is een eigentijdse modewinkel gevestigd in pand in combinatie met Intersport. Aangezien DDPM al geruime tijd het projectmanagement uitvoert voor de Intersport winkels, werd ons gevraagd om ook de verbouwing van Meijers mode op ons te nemen. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor het ontwerp en materialering van deze trendy fashionstore!

Specsavers (landelijk)

Vanaf 2017 is DDPM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Specsavers. In April is de eerste Specsavers turn-key opgeleverd in Leeuwarden. Dit houdt in dat alle werkzaamheden onder begeleiding van DDPM zijn uitgevoerd; van installaties, electra en bouwkundige ingrepen tot vloerafwerking, schilderwerk en interieur.

More-Itz - Dé Locatie aan het Biesbosch‎

Aan het water van de Biesbosch loungen, zonnen en genieten van de natuur. In het prachtige More-itz is dit allemaal mogelijk. Kom je snel een drankje doen?

Marqt (landelijk) - Écht eten

Een duurzame winkel? Een biologische supermarkt? Een nieuwe manier van ondernemen? Marqt is in de eerste plaats zichzelf. Andere ideeën over wat we eten. Respect voor natuur, dieren en mensen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.

Cosmo X Delete waxing (landelijk)

Gladde benen en een perfect kapsel; bij Cosmo Hairstyling kan dit nu allemaal onder één dak. Ze werken namelijk samen met Delete Professionals in Waxing, dé plek waar je terecht kunt voor een perfecte waxbehandeling. Deze luxe waxcabines kun je nu ook vinden in een aantal Cosmo salons!