Werkvoorbereider Retail (40 uur per week)

Ben jij een topper in de werkvoorbereiding van projecten? Wil jij meewerken aan uitdagende en veelzijdige projecten? Door het groeiende aantal opdrachten zijn we per direct op zoek naar een doelgerichte werkvoorbereider die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Ben jij er klaar voor?

Over DDPM

DDPM is een ambitieus bedrijf met een leuk team van medewerkers, onze toppers. Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om projecten tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDPM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En toch willen we niet anders.

DDPM is grotendeels actief in de Retail branche, maar opereert ook steeds meer in de hospitality en particuliere woningbouw. Wil je ook je stempel drukken binnen de bestaande concepten of juist aan de ontwikkeling van nieuwe concepten werken? Dan zit je binnen DDPM goed. Geen dag is hetzelfde en een grote verscheidenheid aan werkzaamheden is een garantie. 

Wat ga je doen!

Je gaat werken in een enthousiast en vooruitstrevend team. Er wordt in deze functie gestreefd naar de perfecte werkvoorbereiding t.b.v. een naadloze uitvoering en afronding van het project in samenwerking met de tekenkamer en de (senior) projectmanager. Binnen deze functie wordt een grote zelfstandigheid verwacht. Je hebt organisatorische kwaliteiten, kan overzicht bewaren en gaat planmatig te werk. Daarnaast coördineer je alle werkvoorbereidingsaspecten van de projecten. Jij bent de spil in het projectteam.

Wie zoeken wij

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende punten: 

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Circa twee jaar ervaring als werkvoorbereider van (retail) projecten;
  • Gedegen kennis op het vlak van (financiële) bouwkunde en installatietechniek;
  • Belangrijke competenties in deze rol zijn: samenwerken, overtuigingskracht, flexibiliteit en organisatietalent

Wat bieden wij

Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing!

  • Een fulltime dienstverband voor 40 uur in de week;
  • Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Mooi! Mail je CV met motivatie naar hr@ddpm.nl en vertel in een paar woorden waarom jij geschikt bent om ons team te komen versterken.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld