Ben jij een topper in tekenen/ontwerpen? Wil jij meewerken aan uitdagende en veelzijdige projecten? Door het groeiende aantal opdrachten zijn we per direct op zoek naar een doelgerichte tekenaar die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Ben jij er klaar voor?

Over DDPM

DDPM is een ambitieus bedrijf, met een leuk team van medewerkers, onze toppers. Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om projecten tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDPM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En toch willen we niet anders.

DDPM is grotendeels actief in de Retail branche, maar opereert ook steeds meer in de hospitality en particuliere woningbouw. Wil je ook je stempel drukken binnen de bestaande concepten of juist aan de ontwikkeling van nieuwe concepten werken? Dan zit je binnen DDPM goed. Geen dag is hetzelfde en een grote verscheidenheid aan werkzaamheden is een garantie. Door het groeiende aantal opdrachten zijn we per direct op zoek naar een:

Tekenaar M/V (32-40 uur per week)

Hoe ziet je werk eruit?

Je werkt op onze tekenkamer of rechtstreeks vanuit de opdrachtgever. Het werk betreft zowel het opstellen van nieuwe als het wijzigen van bestaande tekeningen. Voor deze functie moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid bij de werkuitvoering. Als tekenaar werk je nauw samen met de senior tekenaar, werkvoorbereider en de teammanager, maar je zal ook in contact staan met de projectverantwoordelijke projectmanager. Je bent een belangrijke schakel binnen de ontwikkeling en uitvoering van projecten.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een flexibele en dienstverlenende instelling;
 • Technisch en ruimtelijk inzicht voor het inmeten van projecten en controleren van ingemeten projecten;
 • Kan goed onder tijdsdruk werken;
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en neemt de verantwoordelijkheid voor de gestelde deadlines;
 • Je bent stressbestendig, deskundig en communicatief sterk;
 • Je hebt bij voorkeur minimaal afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting techniek/bouwkunde;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift;
 • En je beheerst de benodigde basiskennis van Autocad, Revit, SketchUp en/of Vectorworks, Microsoft Word en Excel.

Wat bieden we jou?

 • Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing!
 • Een dienstverband voor 32- 40 uur in de week;
 • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Interesse?

Mooi! Mail je C.V. met motivatie naar hr@ddpm.nl en vertel in een paar kernwoorden waarom jij geschikt bent om ons team te komen versterken.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld