Medewerker Den Dekker Facility Management M/V

Ben jij een topper in het verzorgen van alle service bij storingen, onderhoud en calamiteiten voor diverse bekende nationale en internationale Retail organisaties? Wil jij meewerken aan uitdagende en veelzijdige projecten. Ben jij er klaar voor?

Over DDFM & DDPM

Den Dekker Facility Management is een niet meer weg te denken onderdeel van Den Dekker Project Management. Wij zijn een ambitieus bedrijf met een leuk team van medewerkers, onze toppers. Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om projecten/storingen tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En toch willen we niet anders!

DDPM & DDFM zijn grotendeels actief in de Retail branche, maar opereert ook steeds meer in de hospitality en particuliere woningbouw. Wil je ook je stempel drukken binnen de bestaande concepten of juist aan de ontwikkeling van nieuwe concepten werken? Dan zit je binnen onze organisatie goed. Geen dag is hetzelfde en een grote verscheidenheid aan werkzaamheden is een garantie. Door het groeiende aantal opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar een:

Technisch Medewerker Servicedesk (32-40 uur)

Wat ga je doen!

Je gaat werken in een enthousiast en vooruitstrevend team. De medewerker DDFM verzorgt en ontzorgt diverse opdrachtgevers. Er wordt in deze functie gestreefd naar zelfstandige verantwoordelijkheid voor de coördinatie en het oplossen van de storingsmeldingen. Wat je kenmerkt is daadkracht, flexibiliteit, betrokkenheid en eenvoud in aanpak en je maakt het niet moeilijker dan het is.

Wie zoeken wij

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende punten: 

  • Mbo werk- en denkniveau niveau 4 richting techniek/bouwkunde/ facilitair management;
  • Beschikt over een flexibele en dienstverlenende instelling;
  • Gedegen kennis op het vlak van bouwkunde en installatietechniek;
  • Belangrijke competenties in deze rol zijn: stressbestendig, communicatief sterk, structureel en organisatorisch talent

Wat bieden wij

Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing!

  • Een dienstverband voor 32- 40 uur in de week;
  • Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een informele organisatie en een goede werksfeer

Interesse?

Mooi! Mail je C.V. met motivatie naar danielle@ddpm.nl en vertel in een paar kernwoorden waarom jij geschikt bent om ons team te komen versterken.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld