Bever (landelijk) - Dé buitenwinkel van NL‎

"Niemand is een binnenmens" ..wie kent deze slogan niet. Al geruime tijd ontwerpen, tekenen en bouwen we mee aan de Bever formule.

Sinds het najaar van 2016 behoort ook Bever tot één van onze opdrachtgevers, wellicht bekend van de slogans: “buiten begint bij Bever” en “niemand is een binnenmens”. DDPM begeleidt de opdrachtgever door het complete traject van tekenwerk, naar werkvoorbereiding tot uitvoering/realisatie. Zo zijn er inmiddels al een flink aantal filialen door heel Nederland (ver)bouwd waaronder Hengelo, Maastricht, Zwolle, Den Haag en Rotterdam slechts een aantal voorbeelden zijn.

Bever is dé buitenwinkel van Nederland waar iedereen die van buitenactiviteiten houdt zijn hart kan ophalen. De winkels hebben een stoere industriële look met open gespoten plafonds, gietvloeren en vurenhouten meubels. Met name in de grotere winkels zijn het schoenenschip en de bergentoppen specials echte eyecatchers en maken de winkels tot een heuse beleving.

Naast de winkels heeft DDPM in de zomer van 2018 ook het hoofdkantoor van Bever in Pijnacker mogen verbouwen tot een mooie werkplek waar zélfs de buitenmensen van Bever graag binnen zitten.