Bever Hoofdkantoor (Pijnacker)

Naast de winkels heeft DDPM in de zomer van 2018 ook het hoofdkantoor van Bever in Pijnacker mogen verbouwen tot een mooie werkplek waar zélfs de buitenmensen van Bever graag binnen zitten.

De ontwerpafdeling van DDPM heeft passend bij het karakter van Bever, gekozen om werkplekken te creëren in een buitenleven omgeving. Buiten is naar binnen gehaald met hutten, vogelhuisjes, berkenstammen en gras. Niet alleen werken maar ook relaxen in hangmatten of schommelen in de stoelen. Werken in de open ruimte of terugtrekken in een blokhut.

Hier en daar zie je een aantal attributen terug die bij de Bever winkels horen, zoals een skilift, klimtouwen, klimgrepen en ski’s op de wanden. De natuur inspireert, geeft rust, werkt ontspannend. Het kleurenschema in dit kantoor is hierop aangepast wat zorgt voor een positieve invloed op de mens. Bij dit ontwerp zijn de mensen van Bever flexibel in waar ze willen zitten, op welk moment van de dag. Om te werken, te vergaderen of gewoon even te relaxen. Elke ruimte is voorzien van sfeervolle decoratie passend bij het thema.

Uiteraard is alles uitgevoerd onder begeleiding van ons eigen projectmanagent.