Vacature HR/Administratief medewerker

Wil je een belangrijke bijdragen leveren aan de groei en verdere ontwikkeling van onze organisatie?

Vacature HR/Administratief medewerker M/V (24-40 uur per week)

Den Dekker Project Management zoekt:

Een enthousiaste en daadkrachtige HR medewerker die het overzicht kan bewaken

Wat doen we bij DDPM?
DDPM is specialist in het begeleiden van (ver)bouwprocessen voor retail- en winkelorganisaties, horeca, kantoren en vastgoed. Wij zijn een ambitieus bedrijf met een leuk team van medewerkers, onze toppers. Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om projecten tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDPM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En dat willen we niet anders.

DDPM is grotendeels actief in de retail branche, maar opereert ook steeds meer in de hospitality en particuliere woningbouw. Geen dag is hetzelfde en een grote verscheidenheid aan HR werkzaamheden is een garantie. Heb je ideeën hoe het beter kan en wat er nodig is om medewerkers blij aan het werk te hebben? Dan zit je binnen DDPM goed. Je krijgt alle ruimte om het HR binnen DDPM vorm te geven.

Wie ben jij?
Jij bent een echte aanpakker en goed in het bewaken van het overzicht. Jij hebt oog voor detail en bent communicatief vaardig. Als je iets begint, dan maak je het af. Daarnaast ben je een echte verbinder. Jij gelooft in de kracht van samen.

Hoe ziet jouw werk eruit?
De ene dag ben je bezig met de werving en selectie van nieuwe collega’s. De volgende dag ben je bezig met het verwerken van de loonmutaties, stel je arbeidsovereenkomsten op en geef je net dat beetje extra aandacht aan een medewerker die voor de tweede keer in korte tijd ziek is geweest. Kortom, je houdt je bezig met het brede HR vak, kan goed zelfstandig werken en vindt het ook leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Wat breng je mee?
Omdat je al wat jaren ervaring hebt opgedaan in het HR vak, kan je goed zelfstandig werken. Jij krijgt er energie van om de administratieve zaken op HR gebied op te pakken en om het MT op deze manier te ontlasten. Je brengt een flinke dosis enthousiasme mee en de overtuiging dat jij de juiste aanvulling bent op ons team.

Wat kan je van ons verwachten?
Kom jij het DDPM team versterken? Dan kom je te werken in een enthousiast en vooruitstrevend team dat iedere dag samen de schouders eronder zet om voor onze opdrachtgevers mooie resultaten neer te zetten. Kortom, wij bieden een leuke en afwisselende functie in een plezierige werkomgeving.

Natuurlijk krijg je een goed salaris dat past bij het werk dat je doet en biedt DDPM goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overtuigd?
Ben jij ervan overtuigd dat jij dé collega bent naar wie wij op zoek zijn? Stuur dan je motivatie en cv aan Jos op hr@ddpm.nl. Zien wij de match ook, dan nodigen we je graag uit om persoonlijk kennis te komen maken maar een reactie krijg je altijd! 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.