Spar (landelijk) - City en Express

Al sinds 2012 werkt DDPM voor Spar in Nederland. In dit jaar was de realisatie en introductie van de 1ste City winkel en DDPM was erbij! Sinds die tijd zijn er al velen nieuwe City winkels bijgekomen door het hele land. Daarnaast hebben we ook al velen Buurt winkels verbouwd naar het nieuwe concept.

In 2017 zijn er in de samenwerking tussen EFR Group (nu EG Group) en Spar door DDPM een 3-tal Spar Express winkels gerealiseerd in de shops van Texaco. Inmiddels zijn er in 2018 door DDPM alweer bijna 40 Spar Express locaties toegevoegd aan bestaande Texaco stations. Gemiddeld worden er 2 locaties per week geopend! Bij deze uitrol van Spar Express binnen Texaco zijn door DDPM inmiddels ook een 2-tal Subway locaties gerealiseerd.

In dit tempo gaan we dit jaar (2018) verder voor zowel Spar Express als Subway en verwachten we er nog zeker 40 te realiseren.
Naast de uitrol van Spar Express is DDPM ook nog volop bezig met de verdere uitrol van de City winkels en de verbouwingen naar nieuw concept van de Buurt winkels.