Shoeby Fashion (landelijk)

Na een bouwstilte van bijna 5 jaar hebben Shoeby en DDPM de handen weer ineen geslagen voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Shoeby. In de maanden januari tot en met mei 2018 realiseerde DDPM in Roosendaal, Houten, Katwijk en Utrecht winkels volgens het nieuwe concept.

Ruim 35 jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment.

Zoals genoemd werken wij sinds 2018 weer samen met Shoeby aan het nieuwe winkelconcept: Alle aandacht naar de klant.

Shoeby Utrecht maakte deel uit van het gloednieuwe project Utrecht Leidsche Rijn en is volledig volgens BREEAM richtlijn en gebouwd. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREEAM is het meeste gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld en maakt internationale vergelijking van duurzaamheidscores van gebouwen mogelijk. DDPM heeft het project vanaf de werkvoorbereiding tot aan de nazorg volledig begeleid.