Sacha en Manfield (landelijk): Sterk in je schoenen staan!

Het vernieuwde concept van Sacha zorgt voor een totale nieuwe beleving in de shoefashion. Waar het klassieke Manfield concept zijn waarde bewijst, gooit Sacha het over een volledig andere boeg. Een strak en modern interieur met klassieke elementen doet het product in het oog springen.  

Sterk in je schoenen staan bij Sacha en Manfield. Het vernieuwde concept van Sacha zorgt voor een totale nieuwe beleving in de shoefashion. Waar het klassieke Manfield concept zijn waarde bewijst, gooit Sacha het over een volledig andere boeg. Een strak en modern interieur met klassieke elementen doet het product in het oog springen.  

Eind 2018 is Den Dekker Projectmanagement benaderd door de Termeer Groep voor het begeleiden van de verbouwingen van de bekende schoenenmerken Sacha en Manfield. Met meer dan 100 vestigingen in Nederland, Belgïe en Duitsland is de Termeer Groep een grote en bekende retailer in de fashionindustrie.

DDPM is bij de ontwikkeling van de nieuwe vestigingen verantwoordelijk voor het gehele proces waar wordt gestart met het uitwerken van het ontwerp van de architect tot een compleet technisch tekenset. Met een volledige werkvoorbereiding met aanbesteding begeleidt DDPM de opdrachtgever voor op de daadwerkelijke verbouwing welke tot een met de nazorg wordt gecoördineerd.

Na een succesvolle opening van twee filialen in Shoppingcenter Wijnegem (België) en een filiaal in Leeuwarden kunnen we spreken van een goed begin in deze mooie nieuwe samenwerking. We kijken ernaar uit om de komende tijd voor onze opdrachtgever meer van deze mooie winkels te mogen gaan begeleiden.