KARWEI (landelijk) - Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver

KARWEI is de decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de doe-het-zelver van nu. Voor mensen die niet alleen goed, maar ook mooi willen wonen. Die het leuk vinden om hun huis in te richten volgens de laatste woontrends, maar niet teveel willen betalen. En die graag zelf hun huis en tuin beter en mooier maken, maar wel wat hulp kunnen gebruiken.

KARWEI gaat over het verfraaien en aankleden van je woning, volgens de zogeheten Q-formule. Dat wil zeggen dat hier zowel mannen (gereedschap, klusmaterialen) als vrouwen (meubels, accessoires) aan hun trekken komen. Anders gezegd: voor mannen is zo’n KARWEI vooral een bouwmarkt, voor vrouwen meer een woonwinkel. Alle reden dus om lekker samen te gaan shoppen!

DDPM is betrokken bij de uitrol van de nieuwe formule “Q” van Karwei. Een hele uitdaging, aangezien de ombouw plaats moet vinden tijdens openingsuren. Vanzelfsprekend moet de overlast beperkt worden, zodat de klanten en medewerkers niet teveel hinder ondervinden. Daarnaast moeten de uitvoerende partijen, toeleveranciers etc. voldoende capaciteit hebben om deze ombouw c.q. uitrol te kunnen realiseren.

Eind 2018 zullen in totaal 5 bouwmarkten (Uden, Goirle, Amsterdam, Hoogvliet en Barneveld) verbouwd zijn volgens de nieuwe formule. Begin 2019 staan o.a. de vestigingen in Ettenleur, Amersfoort en Rotterdam op de planning.