Oil & Vinegar (landelijk) - Passionate about Taste

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle cadeauwinkels vindt u allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld. Niet alleen een zeer ruime keuze aan soorten olijfolie en azijn, maar ook allerlei aanverwante artikelen die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen. 

DDPM verzorgt voor Oil & Vinegar de omgevingsvergunningaanvragen en de werkvoorbereiding. Voor Oil & Vinegar zijn dit vraagstukken waar een integrale aanpak van reclamevoering, bouwvergunning en meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit en/of -Brandveiliggebruik gecombineerd worden. Wij onderhouden het contact met de locale overheden, sturen aan op het gewenste resultaat en behartigen de belangen van de opdrachtgever.

Tijdens de realisatie zorgen wij er voor dat de planning altijd behaald wordt door een grondige aanpak en uitvoerig contact met alle bouwpartners. Door alle onderdelen te stroomlijnen zorgen wij er voor dat bouwpartners zich kunnen concentreren op de realisatie van de visie van Oil & Vinegar. Maar ook tijdens de nazorg staat DDPM klaar door een gedegen controle van de facturatie en nazorg voor de opgeleverde projecten.

Niet alleen meer in Nederland; ook in Belgie zijn we sinds kort actief!