Meijers Mode (Nunspeet)

Meijers mode is een eigentijdse modewinkel gevestigd in pand in combinatie met Intersport. Aangezien DDPM al geruime tijd het projectmanagement uitvoert voor de Intersport winkels, werd ons gevraagd om ook de verbouwing van Meijers mode op ons te nemen. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor het ontwerp en materialering van deze trendy fashionstore!

Begin 2017 is DDPM gevraagd het projectmanagement uit te voeren voor een verbouwing in een winkelpand in Nunspeet. Op de begane grond is Meijers Mode gevestigd, een eigentijdse modewinkel. Op de eerste verdieping een filiaal van Intersport. De eigenaren vonden het hoog tijd voor een "opfrisbeurt" van zowel de gevel, als inwendig. In overleg met een extern architectenbureau en de ontwerpafdeling van DDPM, is er hard gewerkt aan nieuwe indeling en bijpassende entree/ gevel.

Van eerste schets tot eindoplevering heeft het ontwerpteam van DDPM zich ingezet om voor het meest optimale resultaat te gaan. Door een totaal nieuw vloeren-, verlichtings-, meubel-, en materialenplan te maken, heeft de winkel een ware transformatie ondergaan. Dit in combinatie met de stylingkwaliteiten van één van de eigenaren, is er een fantastisch eindresultaat ontstaan. Naast functioneel, ligt de nadruk ook zeker op de beleving van de klant. Achterin bevindt zich bijvoorbeeld een pooltafel en bar, waar je na een zware dag shoppen even bij kunt komen. 

Deze winkel kan er de komende tijd weer even tegenaan!