Cosmo X Delete waxing (landelijk)

Gladde benen en een perfect kapsel; bij Cosmo Hairstyling kan dit nu allemaal onder één dak. Ze werken namelijk samen met Delete Professionals in Waxing, dé plek waar je terecht kunt voor een perfecte waxbehandeling. Deze luxe waxcabines kun je nu ook vinden in een aantal Cosmo salons!

In 2015 hebben Cosmo Hairstyling en DDPM de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Cosmo Hairstyling. Zoals eerder genoemd, worden luxe waxcabines van Delete Waxing geïntegreerd in de Cosmo filialen. In deze periode realiseerde DDPM in totaal 20 stuks aan nieuwe salons, bijvoorbeeld in Gorinchem, Utrecht Overvecht en Amsterdam Zuidas.

Heden (2018) zijn we een salon aan het bouwen in Utrecht in het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn, deze wordt volledig volgens BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) richtlijnen gebouwd. BREEAM is het meeste gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld en maakt internationale vergelijking van duurzaamheidscores van gebouwen mogelijk. DDPM bouwt het project vanaf de werkvoorbereiding tot aan de nazorg volledig begeleid.