Big Bazar (landelijk) - Bijzonder veel, bizar goedkoop

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Begonnen in 2007 met hun eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in Belgiƫ! Momenteel zijn er ongeveer 140 Big Bazar winkels.

"Bij Big Bazar kun je zeer voordelig winkelen. Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade."

Vanaf 2016 is DDPM betrokken bij het bouwen, verbouwen van nieuwe locaties en het ontmantelen van oude locaties. In 2017 zijn er ongeveer 32 winkels nieuw gebouwd of ge-reloceerd en een kleine 10-tal locaties gesloten. Dit jaar (2018) zijn er 12 gebouwd maar ook een 8-tal winkels gesloten en er staan er een aantal locaties op de planning. Medio augustus 2018 openen locaties Terneuzen en Gorinchem haar deuren en eind augustus 2018 een relocatie van een winkel in Winkelcentrum De Koperwiek - Capelle a/d IJssel.

Naast het projectmanagement en -begeleiding is DDPM verantwoordelijk voor alle tekenwerkzaamheden. We denken mee in de conceptontwikkeling van de formule en gaan bij elk filiaal tot het meest maximaal haalbare!