Bever Hoofddorp en Bever Tilburg

De binnenstedelijke en destination locaties van Bever komen mooi naar voren in de twee meest recent opgeleverde locaties van Bever in Hoofddorp en Tilburg onder volledige begeleiding van DDPM.

Voor een aantal jaar is Bever een vaste opdrachtgever van DDPM en ook dit jaar mogen we weer diverse nieuwe projecten voor Bever begeleiden.

 

Door de veranderde strategie van Bever worden er recentelijk steeds meer winkels in de binnenstedelijke gebieden gerealiseerd waarbij Bever zich richt op de dagelijkse bezoeker. Deze winkels kenmerken zich door de karakteristieke Bever uitstraling maar zijn een stuk compacter en hebben een kleiner assortiment.

In de buitenstedelijke gebieden realiseert Bever de bekende destination locaties waar het volledige assortiment wordt gevoerd en meer ruimte kan worden besteed aan de totaal beleving.

Bever Hoofddorp is een perfect voorbeeld van een binnenstedelijke locatie waarbij een nauwe afstemming met het winkelcentrum noodzakelijk was. DDPM was betrokken vanaf de casco oplevering tot en met de oplevering en nazorg. De compacte winkel oogt toch ruim en overzichtelijk door het gebruik van duidelijke zichtlijnen waar in het ontwerp goed rekening mee is gehouden.

De destination locatie in Tilburg is daarentegen duidelijk van een groter formaat en heel ruimtelijk opgezet. Voor deze locatie zijn door DDPM aanpassingen aan het casco gedaan om door middel van daklichten en lichtstraten natuurlijk daglicht in de winkel te brengen. Een ander kenmerkend item in de winkel is de unieke schoenentester die een centrale positie in de winkel inneemt. Zo wordt buiten nog meer betrokken bij de winkel.

Bij beide winkels heeft DDPM het totaalpakket aan werkzaamheden uitgevoerd waarbij wordt begonnen met het ontwerp- en tekenwerk en het benodigde vergunningstraject. Met opvolgend een volledige aanbesteding, werkvoorbereiding en bouwbegeleiding. Ook de nazorg is volledig in handen van DDPM.

De harde inzet die gegeven is heeft geresulteerd in twee mooie nieuwe Bever winkels waar wij met trots op terug kijken.