7 maart 2018: Noble - Een begrip in Den Bosch

Een begrip in Den Bosch. Bij restaurant Noble staat immers maar één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!

En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!

Noble is een nieuw restaurant met een rijke historie. Cuisinier Edwin Kats zet op de oude locatie van Chalet Royal, een nieuw concept neer: shared dining. Zijn doel is om een toegankelijke betaalbare beleving neer te zetten in een hip aangekleed restaurant. Door het shared dining concept is het gemakkelijk om alle geserveerde gerechten smakelijk samen met je tafelgenoten te genieten. Vanaf de bar kunnen gasten, door de deels open keuken, tijdens hun maaltijd ontspannen toezien hoe de chefs de heerlijke gerechten bereiden.

DDPM is door Noble ingeschakeld voor de werkvoorbereiding en aanbesteding van hun nieuwe restaurant op de oude karakteristieke locatie van Chalet Royal. Tijdens de aanbesteding zijn alle offertes inhoudelijk beoordeeld en hebben wij een advies voor gunning opgesteld.

Ook tijdens de uitvoering heeft DDPM Noble professioneel ondersteund. Door een grondige aanpak en uitvoerig contact met alle bouwpartners zorgden wij ervoor dat de uitvoering werd gestroomlijnd en dat bouwpartners zich konden concentreren op het verhaal van Noble.