Bever (landelijk) - Dé buitenwinkel van NL‎

"Niemand is een binnenmens" ..wie kent deze slogan niet. Al geruime tijd ontwerpen, tekenen en bouwen we mee aan de Bever formule.

Bekijk project

Oil & Vinegar (landelijk) - Passionate about Taste

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In onze smaakvolle cadeauwinkels vindt u allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld. Niet alleen een zeer ruime keuze aan soorten olijfolie en azijn, maar ook allerlei aanverwante artikelen die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen. 

Bekijk project

Bakker Bart (landelijk) - Iedere dag vers

Bakker Bart is een franchiseketen waarnaast versgebakken broodjes ook dranken, belegde broodjes en vlaaien worden geserveerd. De eerste Bakker Bart-winkel werd in 1977 geopend in het Nijmeegse winkelcentrum Dukenburg. Bakker Bart heeft circa 170 winkels op toplocaties door geheel Nederland en is inmiddels marktleider. 

Bekijk project

Meijers Mode (Nunspeet)

Meijers mode is een eigentijdse modewinkel gevestigd in pand in combinatie met Intersport. Aangezien DDPM al geruime tijd het projectmanagement uitvoert voor de Intersport winkels, werd ons gevraagd om ook de verbouwing van Meijers mode op ons te nemen. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor het ontwerp en materialering van deze trendy fashionstore!

Bekijk project

Big Bazar (landelijk) - Bijzonder veel, bizar goedkoop

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Begonnen in 2007 met hun eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België! Momenteel zijn er ongeveer 140 Big Bazar winkels.

Bekijk project

Aldi (landelijk) - Hoge kwaliteit, lage prijs

ALDI is één van de grootste Europese detailhandelsondernemingen met ongeveer 500 filialen in Nederland. Het principe ‘’Hoge Kwaliteit – Lage Prijs’’ is onlosmakelijk met ALDI verbonden. Met dit principe zijn zij zeer succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en natuurlijk al sinds 1973 in Nederland.

Bekijk project

Shoeby Fashion (landelijk)

Na een bouwstilte van bijna 5 jaar hebben Shoeby en DDPM de handen weer ineen geslagen voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Shoeby. In de maanden januari tot en met mei 2018 realiseerde DDPM in Roosendaal, Houten, Katwijk en Utrecht winkels volgens het nieuwe concept.

Bekijk project

Marqt (landelijk) - Écht eten

Een duurzame winkel? Een biologische supermarkt? Een nieuwe manier van ondernemen? Marqt is in de eerste plaats zichzelf. Andere ideeën over wat we eten. Respect voor natuur, dieren en mensen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.

Bekijk project

Intersport (landelijk) - Dé sportspeciaalzaak

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 75 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!

Bekijk project

Spar (landelijk) - City en Express

Al sinds 2012 werkt DDPM voor Spar in Nederland. In dit jaar was de realisatie en introductie van de 1ste City winkel en DDPM was erbij! Sinds die tijd zijn er al velen nieuwe City winkels bijgekomen door het hele land. Daarnaast hebben we ook al velen Buurt winkels verbouwd naar het nieuwe concept.

Bekijk project

Specsavers (landelijk)

Vanaf 2017 is DDPM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Specsavers. In April is de eerste Specsavers turn-key opgeleverd in Leeuwarden. Dit houdt in dat alle werkzaamheden onder begeleiding van DDPM zijn uitgevoerd; van installaties, electra en bouwkundige ingrepen tot vloerafwerking, schilderwerk en interieur.

Bekijk project

KARWEI (landelijk) - Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver

KARWEI is de decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de doe-het-zelver van nu. Voor mensen die niet alleen goed, maar ook mooi willen wonen. Die het leuk vinden om hun huis in te richten volgens de laatste woontrends, maar niet teveel willen betalen. En die graag zelf hun huis en tuin beter en mooier maken, maar wel wat hulp kunnen gebruiken.

Bekijk project

Wah Nam Hong (landelijk) - Alles voor de Aziatische keuken

Wah Nam Hong supermarkten heeft alles in huis voor de Aziatische keuken. Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds 1974!

Bekijk project